HABERLER

Tozkoparan İskender Dizisinin Başrol Oyuncuları ve Yapım Ekibi Öğrencilerimiz ile Buluştu

Tozkoparan İskender Dizisinin Başrol Oyuncuları ve Yapım Ekibi Öğrencilerimiz ile Buluştu

19 Ocak 2022

Çamlıca Haberleri

Tepeüstü Kampüsü öğrencilerimiz, TRT’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Tozkoparan İskender dizisinin başrol oyuncularıyla konferans salonumuzda düzenlenen söyleşide bir araya geldiler.

Karne haftası etkinlikler kapsamında düzenlenen söyleşide öğrencilerimiz; dizinin yapımcısı Elif Hamamcı, genel koordinatörü Ömer Emrah Kara ve başrol oyuncuları Tuana Naz Tiryaki, Leya Kırşan, Deniz Er Ayvaz ve Yağız Kılınç ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

YETEV Okulları Genel Müdürü Sayın Hayati Oktay ve okul yöneticilerimizin de seyirci olarak katıldığı söyleşi soru-cevap şeklinde başladı. Söyleşi, öğrencilerimizin merak ettiklerini konuklarımıza sorarak bilgi alması ile devam etti. Öğrencilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren dizi ekibi, okulumuzda bulunmaktan ve bu keyifli söyleşiye katılmış olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek davetleri için okul yönetimimize teşekkürlerini iletti. Söyleşi, öğrencilerimiz tarafından konuklara hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Yoğun geçen çekim programlarına rağmen öğrencilerimize zaman ayırarak okulumuza gelen ve öğrencilerimiz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Tozkoparan İskender dizisi ekibine teşekkür ederiz.

Haber Fotoğrafları