HABERLER

İyilik ve Saygı Günü

Çamlıca Kampüsü ilkokul öğrencilerimiz, İngilizce dersi kapsamında gerçekleştirilen “Kindness and Respect Day (İyilik ve Saygı Günü)” etkinliğinde bir araya geldiler.

04 Ocak 2024

Kulüp Saati

Çamlıca Kampüsü öğrencilerimiz cuma günleri gerçekleştirilen kulüp saatlerinde birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli bir öğrenme deneyimini tecrübe ediyorlar!

25 Aralık 2023

Mendil Kapmaca Turnuvası'nda Derece

Gençlik ve Spor Bakanlığı Üsküdar İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği "Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Turnuvası"nda Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Takımımız ilçe ikincisi olmuştur.

20 Aralık 2023

Bireysel Veli Toplantıları Tamamlandı

Çamlıca Kampüsü velilerimiz, öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimleri hakkında bilgi almak için “Bireysel Veli Toplantısı”nda öğretmenlerimiz ile bir araya geldiler.

16 Aralık 2023

Çamlıca Kampüsümüze Ziyaret

İbn Haldun Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Prof. Dr. Özcan Erkan Akgün, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akın Bulut ve Doç. Dr. Ahmet Göçen Çamlıca Kampüsümüzü ziyaret ettiler.

12 Aralık 2023

Türkiye İş Bankası Müzesi Gezisi

Çamlıca Kampüsü 7. sınıf öğrencilerimiz Türkiye İş Bankası Müzesi’ni ziyaret ettiler.

08 Aralık 2023

Sanaz Alborzi ile Sanat Atölyesi

Çamlıca Kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz kufi hat çalışmalarıyla dünya çapında ses getiren eserlere imza atan İranlı ünlü hat sanatçısı Sanaz Alborzi ile bir araya geldiler.

06 Aralık 2023

Arttırılmış Gerçeklik Uygulaması

Çamlıca Kampüsü 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz, disiplinler arası gerçekleştirilen etkinlik kapsamında önce “Bir Kral Kelebeğin Yolculuğu” kitabını okuyup ardından kelebeğin oluşum aşamasını AR (Arttırılmış Gerçeklik) uygulaması ile öğrendiler.

05 Aralık 2023

II. Uluslararası Montessori Zirvesi

II. Uluslararası Montessori Zirvesi Büyük İlgiyle Sona Erdi!

02 Aralık 2023

Melek Çe ile Söyleşi

Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe Zümremiz tarafından düzenlenen öğrenci yazar buluşması kapsamında Patajonik Prenses kitabının yazarı Melek Çe ile bir araya geldiler.

01 Aralık 2023