HABERLER

Dünya Seni Dinliyor

Çamlıca Kampüsü ortaokul öğrencilerimiz Eko-Okul Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Dünya Seni Dinliyor” etkinliğinde bir araya gelerek “Küresel İklim Değişikliği ve Çevre Sorunları” hakkında farkındalık oluşturdular.

17 Ekim 2023

Kara Şimşek Devresi Tasarımı

Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri dersinde temel elektronik bileşenlerin ve devrelerin nasıl çalıştığını anlamak ve programlama becerilerini geliştirebilmek amacıyla arduino üzerinde "Kara Şimşek Devresi Tasarım”ı yaptılar.

16 Ekim 2023

Umut Dolu Mektuplar

Çamlıca Kampüsü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz “Söyleyecek sözümüz var.” diyerek Kudüs’teki kardeşleri için duygu dolu mektuplar yazdılar.

11 Ekim 2023

Bahçe Saati Etkinlikleri

Çamlıca Kampüsü ilkokul öğrencilerimiz Beden Eğitimi ve Spor dersi kapsamında okulumuzun bahçesinde kurulan parkurlarda fiziksel gelişim süreçlerine katkı sağlayacak aktiviteler gerçekleştirdiler.

05 Ekim 2023

Öğrencilerimiz Ay Modeli Tasarladılar

5. sınıf öğrencilerimiz Güneş'in Dünya'nın ve Ay'ın konumlarına göre Ay'ın farklı şekillerde görülmesi olayını pekiştirmek amacıyla Fen Bilimleri dersi kapsamında üç boyutlu tasarımlar yaptılar.

04 Ekim 2023

Kitap Okuma Etkinliği

Çamlıca Kampüsü ana sınıfı öğrencilerimiz kütüphanemizde gerçekleştirilen “Kitap Okuma Etkinliği”nde buluşarak ‘İyilik’ kitabını okuyup üzerine sohbet ettiler.

04 Ekim 2023

Öğrencilerimiz Nokta Etkinliği’nde Buluştu

Çamlıca Kampüsü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Zümremiz tarafından gerçekleştirilen ''Nokta Etkinliği''nde birbirinden güzel sanatsal çalışmalar yaptılar.

02 Ekim 2023

Türkçemizi Koruyalım

Türkçe derslerimizde hazırlanan sloganları beyaz tişörtler üzerine resimleyerek sunan öğrencilerimiz, dilimizi korumakla ilgili çeşitli mesajlar verdiler.

02 Ekim 2023

Veli Bilgilendirme Toplantıları Tamamlandı

Çamlıca Kampüsü velilerimiz “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Veli Bilgilendirme Toplantıları” nda bir araya gelerek okulumuzun akademik ilerleyişi hakkında yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizden detaylı bilgi aldılar.

28 Eylül 2023

Mevlid-i Nebi Etkinlikleri

Çamlıca Kampüsü öğrencilerimiz, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)'in dünyayı şereflendirişinin seneidevriyesini düzenlenen çeşitli etkinliklerle idrak ettiler.

26 Eylül 2023