HABERLER

1. Uluslararası Montessori Zirvesi Büyük İlgiyle Sona Erdi!

1. Uluslararası Montessori Zirvesi Büyük İlgiyle Sona Erdi!

05 Kasım 2022

Başakşehir Haberleri Yeşilvadi Haberleri Çamlıca Haberleri Ortak Haberler

Montessori felsefesinin toplum barışına katkısı ve eğitim yaklaşımının doğru anlaşılması için Palet Montessori Akademisi MATEPP tarafından düzenlenen "Barış İçin Eğitim" temalı Uluslararası Montessori Zirvesi, yurt içi ve yurt dışından değerli konuklarımızın katılımlarıyla Palet Okulları Çamlıca Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Zirvemiz YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve YETEV Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan’ın konuşmalarıyla başlayıp; alanında uzman konuklarımızın konferansları, panel konuşmaları, uzman eğitimci ve öğretmenlerin birbirinden önemli konuları ele aldığı atölyeleri ile devam etti. Gün boyu süren zirvemiz, sürpriz hediyelerin olduğu çekilişli etkinlik ve ardından sertifika töreni ile son buldu.

Zirvemize katılımlarıyla bizleri şereflendiren YETEV Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan’a, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’ya, YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay’a ve değerli bilgileriyle katılımcılarımızı aydınlatan panelistlere, uzman eğitimcilere, öğretmenlere, tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.


Haber Fotoğrafları