HABERLER

II. Uluslararası Montessori Zirvesi

II. Uluslararası Montessori Zirvesi

02 Aralık 2023

Başakşehir Haberleri Yeşilvadi Haberleri Çamlıca Haberleri Ortak Haberler

II. Uluslararası Montessori Zirvesi Büyük İlgiyle Sona Erdi!

Montessori felsefesinin toplum barışına katkısı ve eğitim yaklaşımının doğru anlaşılması için Palet Montessori Akademisi MATEPP tarafından düzenlenen "İnsanlık için Eğitim" temalı II. Uluslararası Montessori Zirvesi, yurt içi ve yurt dışından değerli konuklarımızın katılımlarıyla Palet Okulları Çamlıca Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Zirvemiz; YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Murat Mücahit Yentür ve YETEV Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan’ın konuşmalarıyla başlayıp; alanında uzman konuklarımızın konferansları, panel konuşmaları, uzman eğitimci ve öğretmenlerin birbirinden önemli konuları ele aldığı atölyeleri ile devam etti. Gün boyu süren zirvemiz, sürpriz hediyelerin olduğu çekilişli etkinlik ve ardından sertifika töreni ile son buldu.

Zirvemize katılımlarıyla bizleri şereflendiren YETEV Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan’a, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Murat Mücahit Yentür’e, YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay’a ve değerli bilgileriyle katılımcılarımızı aydınlatan panelistlere, uzman eğitimcilere, öğretmenlere, tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

#montessorizirvesi #insanlikicinegitim

Haber Fotoğrafları