HABERLER

Badminton Turnuvası'nda Derece

Çamlıca Kampüsü öğrencilerimiz; Üsküdar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Badminton Turnuvası’nda başarı gösterdiler.

24 Mayıs 2023

6. Bilim Şenliği

Öğrencilerimizde bilime karşı ilgi uyandırmak ve öğrencilerimizin derslerde öğrendikleri teorik bilgileri birçok farklı atölyede deneyimleyerek günlük hayattaki karşılıklarını keşfedebilmeleri amacıyla gerçekleştiren 6. Bilim Şenliğimiz tamamlandı.

09 Mayıs 2023

23 Nisan Çocuk Şenliği

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle geçtiğimiz hafta kampüslerimizde gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği”nde bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.

26 Nisan 2023

Yenilikçi Kaşifler Ödülü “Paletin Kaşifleri”nin

Bilim Kahramanları Derneği’nin düzenlediği "Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST LEGO League Explore Yarışması”nda, Çamlıca Kampüsü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan Paletin Kaşifleri takımımız Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Cansu Büşra Erşahin'in danışmalığında hazırladıkları proje ile "Yenilikçi Kaşifler Ödülü”nü almaya hak kazandı.

15 Nisan 2023

Öğrencilerimiz İftarda Bir Araya Geldi!

🌙 Ramazan ayında öğrencilerimiz kampüslerimizde düzenlenen iftarlarda bir araya geldiler. Ana sınıflarımızda öğrencilerimize orucu sevdirmek ve onlara Ramazan’ın manevi atmosferini yaşatmak amacıyla Tekne Orucu Etkinlikleri düzenlendi.

14 Nisan 2023

Career Day (Kariyer Günü)

Çamlıca Kampüsü ilkokul öğrencilerimiz İngilizce dersi kapsamında düzenlenen Career Day (Kariyer Günü) etkinliğinde buluştular.

31 Mart 2023

Kütüphaneler Haftası Etkinliği

Toplumda okuma bilinci geliştirmek, kitap sevgisini aşılamak ve kütüphanelerin gelişmesini sağlamak amacıyla mart ayının son haftası gerçekleşen “Kütüphaneler Haftası” Çamlıca Kampüsümüzde keyifli bir etkinlikle kutlandı.

27 Mart 2023

Ortaokul Öğrencilerimizden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Dünya tarihi için bir dönüm noktası olarak kabul edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümü Çamlıca Kampüsü...

21 Mart 2023

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Çamlıca Kampüsü ilkokul öğrencilerimiz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. yıl dönümü vesilesiyle konferans salonumuzda düzenlenen...

20 Mart 2023

Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Turnuvası'nda Şampiyonluk

Üsküdar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün okullar arasında düzenlemiş olduğu ''Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Turnuvası...

14 Mart 2023